Primære faneblade

  • Bi Skaarup: Bag brødet : dansk brød og bagning gennem 6.000 år
    Af Bi Skaarup (2011)

  • Ove Bjørn Petersen (f. 1942): Smagen af Frankrig : spisekortets franske fortællinger

  • Ole Knudsen (f. 1959): Den lille søde : sukkerets historie fra roe til knald

  • Claus Ib Olsen (f. 1943): Sengelæsning for madelskere : ingen grund til at gå i køkkenet, bare slap af og læs

  • Hans Boll-Johansen: Ved bordet : madkultur i nord og syd

  • Morten Beiter: Passione! : mennesker og mad i Italien
    Af Morten Beiter (2018)

  • Helle Brønnum Carlsen: Grisen : en kulturhistorisk og gastronomisk fortælling

  • James Price, Søren Ryge Petersen: Mad & mennesker : erindringer og historier om to livs måltider

  • Jane Kjølbye: Smagens mester - Michel Michaud
    Af Jane Kjølbye (2017)

  • Mikkel Jacobsen (f. 1973-02-11), Simon Milwertz Philipsen: Spis : en bog om mad og oplevelser

  • Lone Vitus: Mad vs. fødevarer : et opgør med den beskyttende atmosfære
    Af Lone Vitus (2014)

  • Helle Tesio, Alfredo Tesio: Toscana : om mad og mennesker fra uopdagede dale