Primære faneblade

  • Bi Skaarup: Bag brødet : dansk brød og bagning gennem 6.000 år
    Af Bi Skaarup (2011)

  • Ove Bjørn Petersen (f. 1942): Smagen af Frankrig : spisekortets franske fortællinger

  • Ole Knudsen (f. 1959): Den lille søde : sukkerets historie fra roe til knald

  • Jane Kjølbye: Smagens mester - Michel Michaud
    Af Jane Kjølbye (2017)

  • Ole Knudsen (f. 1959): Den lille sure : en presset historie om citronen

  • Xinxin Ren Gudbjörnsson: Smagen af Kina : en mad- og slægtshistorie

  • Nikolaj Kirk: Beretninger fra fremmede køkkener
    Af Nikolaj Kirk (2013)

  • Christian Andersen (f. 1964-08-09), Torben Kitaj: Kål, kartofler og en kold kellerbier : rejsen til det gode tyske måltid

  • Lise Nørgaard (f. 1917): Maden fra Matador : historien om Laura og de bedste opskrifter fra Korsbæk

  • Casper Sundin, Flemming Gernyx, Helle Brønnum Carlsen: Min dessertbog : historie, håndværk og passion

  • Helle Tesio, Alfredo Tesio: Toscana : om mad og mennesker fra uopdagede dale

  • Helle Tesio, Alfredo Tesio: Rom : evig mad fra den evige stad