Ekstra lån i app

Titlerne, som er en del af 'Ekstra lån', tæller altså ikke med i din normale udlånskvote. Du kan derfor låne disse titler, selvom du har nået grænsen for din udlånskvote.

 

Titlerne, der er en del af 'Ekstra lån,' er synlige i eReolens app med en blå prik/markering under forsidebilledet, så du altid kan genkende dem, når du søger efter titler i eReolens app. Opdateringen er pt. kun tilgængelig for iOS, men forventes at komme til Android i løbet af sommeren. Som Android-bruger kan du naturligvis få adgang til ’Ekstra lån’ via eReolens hjemmeside. Når du har lånt 'Ekstra titler' på eReolens hjemmeside, er de naturligvis tilgængelige i eReolens apps fra 'Min side,' og du kan læse og lytte til dem på samme vis som andre lånte titler.

 

Du finder 'Ekstra lån'-titlerne under eReolens nyheder i app'en her:     

Du kan altid kende titler, der er 'Ekstra lån' på den blå prik/markering under forsidebilledet. På den måde kan du altid orientere dig om, hvorvidt en titel er en del af 'Ekstra lån.'

Andre måder, hvorpå du kan finde frem til 'Ekstra lån'-titlerne i eReolens app er præsenteret her:

 

Når du søger efter en titel i eReolens app, kan du indsnævre søgeresultaterne til at vise udelukkende titler, der er 'Ekstra lån.' Dette gør du ved at:

 

1. klikke på søg
2. skriv dit søgeord
3. klik på den lille prik i øverste højre hjørne, som derefter bliver blå og dermed indikerer, at du nu kun får vist titlerne, der er 'Ekstra titler'.

Via 'Min side' kan du nederst på siden se en liste over dine lånekvoter på e-bøger og lydbøger. Herfra kan du også komme til en side, der udelukkende viser 'Ekstra lån' via linket 'Se titler, du altid kan låne'. 

Hvis du forsøger at låne en titel, men du har opbrugt antal mulige udlån, får du en meddelelse om dette. I meddelelsen er det muligt at komme til en side udelukkende med 'Ekstra lån', når du trykker på linket 'Se titler, du altid kan låne'.