Ekstra lån på hjemmesiden

På eReolens hjemmeside er det muligt at låne udvalgte titler, uden at de tæller med i din normale lånekvote.

De udvalgte titler hedder 'Ekstra lån', og du finder dem på eReolens hjemmeside fra et forsidebanner, der hedder 'Ekstra lån'. Du kan vælge mellem ca. 9000 forskellige titler fordelt på e-bøger og lydbøger. 

 

Titlerne, som er en del af 'Ekstra lån', tæller altså ikke med i din normale udlånskvote. Du kan derfor låne disse titler, selvom du har nået grænsen for din udlånskvote.

 

Titlerne, der er en del af 'Ekstra lån', er synlige på eReolens hjemmeside med en blå markering i øverste højre hjørne af forsidebilledet, så du altid kan genkende dem, når du søger efter titler på eReolen.dk. Når du har lånt 'Ekstra titler' på eReolens hjemmeside, er de naturligvis også tilgængelige i eReolens app fra 'Min side', og du kan læse og lytte til dem på samme vis som andre lånte titler.

 

Du finder 'Ekstra lån'-titlerne på forsiden af eReolen.dk via denne boks:

 

Du kan altid kende titler, der er 'Ekstra lån', på den blå markering i øverste højre hjørne. På den måde kan du altid orientere dig om, hvorvidt en titel er et 'Ekstra lån'.

 

Andre måder, hvorpå du kan finde frem til 'Ekstra lån'-titlerne på eReolens hjemmeside, er præsenteret her:

1. Når du søger efter en titel på eReolen.dk, kan du indsnævre søgeresultaterne til udelukkende at vise titler, der er 'Ekstra lån'. Dette gør du via facetten 'Ekstra titler' i venstre margin.

 

2. 'Min side' indeholder øverst en liste over dine lånekvoter på e-bøger og lydbøger. Her kan du komme til en side, der udelukkende viser 'Ekstra lån', via linket 'Se titler, du altid kan låne'. 

 

På 'Min side' er lånte ekstra titler også markeret med blåt i øverste højre hjørne. De lån, der tæller mod de personlige udlånskvoter, er markeret med et hvidt ebogs- og lydbogsikon.

 

3. Hvis du forsøger at låne en titel, men du har opbrugt antal mulige udlån, får du en meddelelse om dette. I meddelelsen er det muligt at komme til en side udelukkende med 'Ekstra lån', når du trykker på linket 'Se titler', du altid kan låne'.