Tema / 9 bøger om lækker antiinflammatorisk mad

I denne tid, hvor der er mange forskellige følelser på spil, er det nærliggende at tænke over, hvordan man passer ekstra godt på sig selv. Det kan man blandt andet gøre ved at spise en masse sund og nærende mad. Ud over en generelt sund livsstil kan et øget fokus på kosten måske hjælpe med at give mere energi, god søvn, stabilt blodsukker og et attraktivt taljemål.

I jagten på den sunde krop sværger mange til rådene om at droppe kaffe, alkohol, sukker og hvidt brød og så ellers slippe sig selv løs i køkkenet med en masse dejlige grøntsager! Det lyder måske umiddelbart meget let, men det kræver naturligvis både viljestyrke og indsigt at bryde med gamle vaner og starte en ny livsstil.

 

En masse gode opskrifter

Der er udgivet mange bøger om sund kost, og i de seneste år har der især været fokus på antiinflammatorisk kost, der handler om at undgå inflammation i kroppen og styrke immunforsvaret. Jeg er stor fan af denne livsstil;  maden er lækker og gør mig glad og sund, men der skal også være plads til chokolade og kager ind imellem :-)

Jeg har fundet nogle inspirerende bøger med en masse lækre opskrifter frem. Måske har du lyst til at give dig i kast med det?

 

God fornøjelse og velbekomme.

 

/Lotte, Gladsaxe Bibliotekerne