Tema / Find en "blå bog": Bøger, du altid kan låne

Vi lever pludselig uforvarende i en helt særlig bobbeltilværelse med social afstand, hjemlig isolation og begrænset bevægelsesfrihed - og med lukkede boghandlere og biblioteker. Der er altså både - for nogles vedkommende - øget tid til fordybelse og læsning - og samtidig et behov forl, at bøgerne er lette at få fat i. Derfor er det selvfølgelig nærliggende at låne bøgerne digitalt på eReolen.

 

Mange støder dog fra tid til anden ind i den nedslående udmelding, at man har opbrugt sin lånekvote. Det er nemlig sådan, at det er de enkelte kommunale biblioteker, der beslutter, hvor mange lån netop deres borgere skal tilbydes om måneden, da det også er dem, der betaler for lånene. Hvor mange man kan låne varierer derfor en hel del fra kommune til kommune, og det kan selvfølgelig virke forvirrende.

 

Lån blå titler ubegrænset

Dog er der hjælp at hente, når lånene slipper op. eReolen har over 22.000 titler i abonnoment, hvilket vil sige, at man kan låne rigtig mange af dem ad gangen. Det betyder altså ikke, at de på nogen måde er af ringere kvalitet - blot at aftalen med forlagene er strikket sammen på en anderledes måde.

Disse titler er markeret med blåt ikon i både appen og på hjemmesiden- Find dem f.eks. lige her.

Herunder finder du ligeledes et udvalg.

 

God fornøjelse!