Lektørudtalelse

Forfatter: Anette Brinkløv Liebmann

Kort om bogen

Lækker veganermad til højtider året rundt, for veganere og dem der skal have veganere som gæster

Beskrivelse

Kogebogen indeholder gode opskrifter til festlige lejligheder året rundt. Der er rødbedetartar til Valentins dag, quiche til påske og æbleskiver og risalamande til jul. En blanding af opskrifter på velkendte retter med et vegansk twist og nye ideer til årets højtider. Der er inspiration til: Valentinsdag, fastelavn, påske, sommer, halloween, jul, nytår, vennemiddag og fødselsdag. Opskrifterne er ledsaget af farvefotos

Vurdering

Fin veganerkogebog der til forskel fra mange andre har fokus på mad til højtider bl.a. en opskrift på tofurkey til julemiddagen. Bogen er bedst hvis man er velbevandret i det veganske spisekammer, da mange opskrifter kræver ingredienser der ikke kan købes alle steder

Andre bøger om samme emne

Der er efterhånden flere kogebøger med veganermad, men hvis man leder efter kager m.m. findes Veganske fristelser. Bogen Spis mad uden kød! er også en god mulighed for at hente inspiration til veganerretter til festlige lejligheder

Materialevurdering oprindeligt udarbejdet til udgave fra 2017