Kan jeg bruge eReolen, når jeg er i udlandet?

Ja, du kan godt bruge eReolen, hvis du rejser til udlandet. Med eReolens app har du mulighed for at downloade titlerne og læse/lytte til dem uden brug af internettet. Vi anbefaler, at du downloader den/de ønskede titler hjemmefra, da dette kræver en internetforbindelse og potentielt kan være meget dyrt i udlandet. Når titlerne er downloadet, kan du lytte til dem uden at være på internettet. Vær opmærksom på: Når du tager til udlandet med app’en, skal du ikke logge dig ud. Hvis du logger dig af app’en, er det nødvendigt at have en internetforbindelse for at logge på igen.

Kan jeg bruge eReolens hjemmeside i udlandet?

Ja, det kan du godt, men vær opmærksom på, at du kun kan streame fra eReolens hjemmeside. Det kræver derfor adgang til internettet og kan potentielt være dyrt at hente så meget data på dit mobilabonnement i udlandet. 

Kan jeg bruge eReolen, hvis jeg bor i udlandet?

Nej, for at få adgang til at låne bøger på eReolen skal du være oprettet som låner på et bibliotek i Danmark, som er tilmeldt eReolen. Bibliotekerne kan kun tilbyde adgang til eReolen for de borgere, som er bosat i kommunen. Derfor kan du kun bruge eReolen, hvis du har folkeregisteradresse i samme kommune som det bibliotek, du oplyser i forbindelse med login på eReolen.