Sådan kommer du i gang

Hvad er eReolen?

eReolen er de danske folkebibliotekers landsdækkende tilbud med e-bøger, lydbøger og podcasts fra mere end 700 danske forlag. eReolen findes som app til iOS og Android og som hjemmeside på www.ereolen.dk. Du har adgang til alle eReolens tjenester via dit almindelige bibliotekslogin. 

Sådan kommer du i gang

For at logge ind på eReolens hjemmeside eller apps, skal du være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune. Hvis du ikke er låner allerede, bliver du oprettet ved et besøg på dit lokale bibliotek eller ved at oprette dig digitalt via MitID på dit biblioteks hjemmeside. Har du spørgsmål til dine loginoplysninger, pinkode, oprettelse o. lign., skal du kontakte dit lokale bibliotek.

 

OBS! Der kan gå lidt tid, fra du er oprettet som bruger, til du er verificeret i eReolens system. Derfor kan du opleve, at der går et par dage, før du kan logge ind.

Hent app

For at bruge eReolen anbefaler vi, at du downloader vores app. 

Hvis du har en Android-telefon eller -tablet, kan du finde appen i Google Play-butikken

Har du en iPhone eller iPad, kan du finde appen i App Store

Det er også muligt at logge ind via eReolens hjemmeside. For at komme til loginsiden skal du trykke på personikonet i øverste højre hjørne.

 

Læs her, hvilke tekniske krav der er til dit device.

 

På siden "Ofte stillede spørgsmål" kan du finde hjælp til, hvordan du logger ind, låner, søger og meget mere. 

Har du brug for hjælp?

Du kan finde svar på rigtig mange spørgsmål i vores FAQ. Du finder siden med "Ofte stillede spørgsmål" her.

Du kan også hente vores folder "Sådan kommer du godt i gang med eReolen". Du finder folderen her. 

 

Har du et problem, du ikke kan finde en løsning på? Så kan du kontakte eReolens support. Du finder kontaktoplysningerne her.

Bemærk, at supporten kun modtager henvendelser via telefon eller kontaktformulare. Vi kan desværre ikke hjælpe med at løse tekniske problemer, hvis du skriver til os på mail eller sociale medier.