Baggrund for eReolens tekniske valg

I det følgende kan du læse om baggrunden for de tekniske valg, som eReolen har truffet med hensyn til udvikling af app og hjemmeside.

Android

De mange forskellige Android producenter, enheder og versioner af styresystemer gør det vanskeligt at få teknologien i eReolens app til at fungere med alle enheder. Der findes tusindvis af forskellige Android enheder, og mere end 900 forskellige Android enheder har hentet den gamle eReolen Android app.

 

eReolens læse- og lyttekomponenter stiller krav til enhederne, typisk regnekraft (CPU) og hukommelse. Udfordringen er yderligere, at producenterne af de enkelte smartphones og tablets kan vælge at lave individuelle brugerflader (skins), der stiller forskellige krav. Derudover kan de vælge, at deres produkt ikke skal kunne opdateres til nyeste version af Android, så det er altså ikke muligt at opdatere alle Android enheder. eReolen har derfor besluttet at sætte det tekniske minimumskrav til Android enheder til version 6.0, men kan ud fra ovenstående ikke garantere, at alle brugere med en Android 6.0 enhed, eller nyere, vil få en god oplevelse med den nye eReolen app, da der også kan være forhold omkring regnekraft (CPU), hukommelse osv. der kan forhindre en god afvikling af alle funktioner i app’en.

 

Supporten tager imod henvendelser vedr. problemer med Android enheder fra Android version 6.0 eller nyere, og vi vil sammen med vores leverandør søge løbende at udvide understøttelsen af vores app. eReolen beklager naturligvis, at nogle brugere kan blive forhindret i at anvende den nye Android app på deres nuværende Android enhed, men vil henvise disse brugere til vores website. 

 

iOS

For at udvikle den bedst mulige app, har eReolen ligeledes været nødsaget til at lave et snit i forhold til, hvilke versioner af styresystemet iOS, der skulle udvikles til.

Derfor skal en iPad eller iPhone minimum understøtte iOS 9.3.5 for at kunne anvende eReolens app.

 

På iOS kan du streame på versionerne 5, 6, 7, 8, 9 og 10 gennem eReolens hjemmeside.  

 

Windows

Årsagen til at eReolen.dk ikke understøttes på Windows tablets/smartphones er, at meget få brugere benytter netop denne enhed. eReolen har ikke udviklet en app til Windows Phone, da der ikke er økonomi til at understøtte alle platforme.