Baggrund for eReolens tekniske valg

I det følgende kan du læse om baggrunden for de tekniske valg, som eReolen har truffet med hensyn til udvikling af app og hjemmeside.

Android

De mange versioner af Android styresystemer, kombineret med de mange forskellige producenter/mærker, som fx Samsung og HTC, gør det vanskeligt at få teknologien i app’en til at fungere på alle enheder. Der findes ca. 4000 forskellige modeller af Android, hvorfor eReolen har været nødsaget til at træffe en beslutning om, hvilke versioner af Android, der som udgangspunkt skulle udvikles en app til. 

 

eReolens læse- og lyttekomponenter med tilhørende krypteringsmekanisme, stiller krav til såvel enhederne som operativsystemerne. Derfor er det også kun muligt for eReolen, at understøtte anvendelse på Android-enheder til udvalgte versioner.  Udfordringen med Android er yderligere, at producenterne af de enkelte smartphones og tablets kan vælge, at deres produkt ikke skal kunne opdateres til nyeste version af Android. Det er altså ikke muligt at opdatere alle Android enheder.

 

eReolen beklager naturligvis, at nogle brugere kan blive forhindret i at opdatere deres enhed på baggrund af producenternes begrænsninger og dermed ikke kan anvende eReolens app. 

 

iOS

For at udvikle den bedst mulige app, har eReolen ligeledes været nødsaget til at lave et snit i forhold til, hvilke versioner af styresystemet iOS, der skulle udvikles til.

Derfor skal en iPad eller iPhone minimum understøtte iOS 9.3.5 for at kunne anvende eReolens app.

 

På iOS kan du streame på versionerne 5, 6, 7, 8, 9 og 10 gennem eReolens hjemmeside.  

 

Windows

Årsagen til at eReolen.dk ikke understøttes på Windows tablets/smartphones er, at meget få brugere benytter netop denne enhed. eReolen har ikke udviklet en app til Windows Phone, da der ikke er økonomi til at understøtte alle platforme.