Tema / Del din yndlingsbog!

Efteråret er en rigtig god tid - i hvert fald hvis du spørger os herinde på eReolen. For nok gør mørket og blæsevejret det svært at vippe benene ud af sengen om morgenen - men man får også ekstra stor trang til at hygge sig og til at forkæle sig selv med en god bog!

 

Dine gode digitale læseoplevelser vil vi gerne sprede ud til alle eReolens læsere. Derfor synes vi, at du skal skrive en anbefaling af din yndslingsbog fra eReolen og sende den i vores retning. Så deler vi den i artikler på hjemmesiden og i opslag på Facebook - og du deltager i konkurrencen om et par virkelig fede trådløse hørebøffer - lige til at tage med dig videre ud i efteråret. Til inspiration kan du se sommerens læseanbefalinger herherher og her.

 

Send os hurtigst muligt din anmeldelse  (3-5 linjer cirka) med en beskrivelse af, hvorfor du synes bogen var god, samt et godt foto af dig selv til min mail: smda@aarhus.dk. Så deler vi løbende anbefalingerne med eReolens andre læsere, så alle får glæde af dine læsefavoritter! Vi trækker vinderen d. 15. november.

 

Sæt i gang! Her har jeg fundet bøger med ægte efterårsstemning til inspiration.

 

/Dagmar, redaktør på eReolen