Tema / Engelske thrills

Når årstiden byder på regn og indendørsvejr er det den perfekte anledning til at finde den uhyggelige og nervepirrende læsning frem og blive skræmt fra vid og sans! Med en god thriller er du garanteret et hurtigt spændingskick og ressourcestærke helte mod slemmes skurke med onde planer. Du får helt sikkert også både en masse suspense og et par cliffhangers undervejs.

Her har jeg fundet et par gode thrillere frem til dig af den slags, som får dig til ikke at slippe bogen, før du er færdig og som får dig til at fare sammen ved hvert et lille knirk og vindpust, og give dig kuldegysninger langt ud på natten. Du får dem på lydbog, fordi sådan en isnende psykologisk historie gør sig ekstra godt i oplæst version. Så myrekryb dig ned i dit bedste læseskjul og lyt til en af de her fantastiske titler fra vores engelske site eReolen Global.

Du kan låne titlerne på hjemmesiden www.ereolenglobal.dk eller med den nye eReolen Global app Libby, som du kan finde i App store, Google Play og Microsoft. Find en vejledning til at bruge den nye Libby-app her
God fornøjelse.

All the Missing Girls


Dark Places


Ink and Bone


Mean Streak


The Guestroom


The Passenger


Girls on Fire


Strangers On a TrainYou Will Know Me