
Tema / Kaffe og e-kage
Der er gang i den kulinariske scene i Danmark; bagedyst, madfestivaler, nytænkende restauranter og street-food-koncepter skyder op landet over. Også kaffemarkedet har gennemgået en stor udvikling, og det er ikke længere en sjældenhed at støde på frisk-ristet kaffe – og selvhøjtidelige baristaer. Kaffe er godt i sig selv, men endnu bedre med kage til. For at du kan få en god kage til fredagskaffen, har jeg kigget den digitale samling igennem for e-kage-bøger.
Jeg er ikke den store bager, så når jeg læser opskriftsbøger giver det som regel mere inspiration til min konditor end mit køkken. Men det er jo ikke alle kager konditoren bager, og nogle af bøgernes illustrationer er så tandvanddrivende, at der ingen anden udvej er end at tage forklædet på og rubbe nallerne. Her har jeg samlet nogle af eReolens bedste bagebøger – så er det op til dig, om de skal inspirere til indkøb eller hjemmebag!
/Niels