Tema / Læs bogen bag din favoritfilm – på engelsk

Rigtig mange af de mest populære film og serier, vi ser på streamingtjenesterne, er baseret på virkelig gode bøger. Herunder kan du finde en masse bøger bag filmene.

I anledning af at sommerferien er højsæson for læsning, og at litteraturindtaget stiger, vil der komme en masse nye titler ind på både eReolen og vores populære engelske site eReolen Global, hvor du kan låne og læse helt nye engelske titler. Hent app'en Overdrive, og læs eller lyt direkte på din telefon eller tablet.

Uanset om du foretrækker at dase i skyggen med en e-bog eller lytte til en lydbog, vil du derfor i sommerens løb kunne finde masser af inspiration til sommerens læseoplevelser i nyheder og temaer med de bedste og mest populære titler på vores engelske site eReolen Global - lige til at tage med på en gåtur, når du skal slå tiden ihjel på flyveren, når du sidder i toget, eller når du flader ud på et tæppe i solen.

KOM HURTIGT I GANG MED EREOLEN GLOBAL
Hvis du er bruger på eReolen - eller bare har et lånerkort til biblioteket - så kan du uden videre logge på eReolen Global og låne e-bøger og lydbøger på engelsk på www.ereolenglobal.dk. Vil du hellere bruge app'en til at læse/afspille bøger fra Global, så kan du hente den gratis til både iOS og Android. App'en hedder OverDrive. Når du vil låne bøger på Global vælger du bibliotek og logger ind som almindeligvis på eReolen.

God fornøjelse!