Tema / Lyttequiz for børn

Vidste du, at lydbogen faktisk er et rigtig godt medie til at vække børns lyst til historier og deres lyst til selv at læse? 

Måske har du selv lyttet til bånd eller CD'er med gode historier, dengang du var barn. Sådan er det nemlig for rigtig mange: Lysten til historier starter med de historier, vi lytter til. Derfor har bibliotekernes to digitale tjenester for børn, Biblo og eReolen Go, valgt at sætte særligt fokus på lydbogslytning for børn fra 27. april til 30. maj.

Så kender du et barn, som skal have en god lytteoplevelse, så send ham eller hende ind i Lytteklubbben på biblo.dk. Så hjælper vi med at finde en god lydbog, som de kan låne på eReolen Go. 

LYT MED OG VIND!
Lydbogskampagnen skydes i gang i Lytteklubben på Biblo torsdag d. 27. april og fortsætter frem til 30. maj.
Her får børnene en masse anbefalinger og inspiration til lydbøger, de kan låne på eReolen Go og bagefter anmelde på biblo.dk, og der vil køre en sjov konkurrence, hvor de bl.a. skal gætte kendte børnebøger eller forfattere ud fra lydklip og andre ledetåde. Der kommer nye spørgsmål i Lytteklubben alle hverdage, og hver fredag trækkes en vinder blandt alle rigtige besvarelser. Der er biografbilletter og hørebøffer på højkant til de heldige vindere.

Så fortæl alle lytte- og læseglade børn om konkurrencen i Lytteklubben på biblo.dk. Så har de muligheden for at vinde fede præmier, som hørebøffer og biografbilletter og samtidig finde en masse interessante bøger, som de kan læse eller lytte til. 

Læs mere på biblo.dk og ereolengo.dk eller kik ind i Lytteklubben, hvor det hele kommer til at foregå.
Vi glæder os til at dele de gode historier med alle børnene! 

 

Venligst

Biblo.dk og eReolen Go

 

Biblo er folkebibliotekernes digitale bibliotek og mødested for tweens. Her kan alle børn mellem 7 og 14 år oprette en profil med deres UNI-Login og deltage i fede konkurrencer, anmelde film og bøger og skrive med andre med samme interesser.
eReolen Go er bibliotekernes tilbud om e-bøger og netlydbøger til børn. eReolen Go er en selvstændig side under eReolen med børnemateriale, der henvender sig til børn og unge mellem 7 og 14 år.