Tema / Mindfulnessguiden anbefaler

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad mindfulness egentligt er?

På eReolen kan du låne en række bøger om mindfulness, der kan give en god introduktion til, hvad det handler om.

Her kommer 5 bud fra Mindulnessguiden.dk på bøger, som du kan låne fra din sofa og læse derhjemme.

1.  Ind i mindfulness

Om bogen: Om mindfulness som tilstand, teoretisk begreb og som psykologisk retning. De grundholdninger, som understøtter mindfulness og betydningen af mindfulness i vores relationer udforskes, med støtte af cases. Bogen kan også findes som lydbog på eReolen her.

2. Mindfulness til løsning af dagligdags problemer

Om bogen: Ronald D. Siegel viser i denne letlæste og overskuelige bog, hvordan du med helt enkle teknikker kan få et bedre og mere balanceret liv. Du får anvist effektive strategier, som du kan benytte dig af, mens du for eksempel kører til arbejde, lufter hunden eller vasker op, og du får tips til at skabe nye rutiner.

3. Klassisk mindfulness

Om bogen: Klassisk indføring i meditation. Beskriver meditationens myter, fakta og værdi og gennemgår hvert enkelt meditationsværktøj og fortæller hvad det gør og hvordan det bruges.

4. Sårbarhed: Med mindfulness og accept gennem angst og smerte

Om bogen: Udforskning af sårbarheden, mindfulness og transformation i mødet mellem mennesker, herunder hvorledes sårbarhed kan være vejen til fordybelse, glæde og kreativitet, fremfor angst og smerte.

5. Mindfulness – lær det med lethed

Om bogen: Om brugen af mindfulness som redskab og metode til indre balance og lykkefølelse. Den kan også lyttes som lydbog her.