Tema / Sommer på eReolen

Nu nærmer vi os sommerferien, og eReolens sommerkampagne er sat i gang! 

I år er vores sommerkampagne i særlig grad henvendt til børn og unge. Vi ved, at unge er rigtig gode til at leve sig ind i det, de læser og lade sig rive med af fortællingen. Med en god lyd- eller ebog kan de tænde for en helt anden verden. 

I løbet af sommeren vil du på eReolen kunne finde inspiration til masser af gode læseoplevelser, som du kan nyde ude i solen eller indenfor i regnen, i bilen eller flyveren, i Danmark eller udlandet, i sofaen eller på farten. Sommertid er læsetid, så find en bunke gode bøger på din huskeliste og nyd sommeren med en god historie! 

Løber du tør for lån i løbet af sommeren, så husk at der er flere løsninger på det problem! Du kan fx finde gode bøger på eReolen Global, som er eReolens søsterside med engelsksprogede bøger. Her er tusindvis af bøger til både børn, unge og voksne, og der er lige kommet en masse nye titler til - både ebøger og lydbøger. Læs i din browser eller på app'en OverDrive. Du kan logge ind med dit eReolen log-ind. Har du ikke lyst til at læse på engelsk, så find en af de mange Ekstra titler her på eReolen. Det er bøger, du altid kan låne, selvom du har opbrugt din kvote. De er markeret med blå, og du kan finde dem alle sammen HER. Du kan også vinge "Ekstra titler" af i facetten i venstre side, når du søger. Så får du kun vist Ekstra titler i søgeresultatet. Og den ultra gode nyhed: Vi har indkøbt en masse nye Ekstra titler til sommerkampagnen!

Har du også lyst til at slippe fantasien løs og drømme dig væk til en anden verden med en god bog her i sommerferien, så prøv en af bøgerne herunder. Det er gode med masser af bøger til unge læsere, som godt kan lide bøger med masser af action og handling!

Rigtig god sommer(læsning)!

/ Emma, redaktør på eReolen