Tema / Spændingsgys til mindre detektiver

Har du eller dit barn en livlig fantasi, når døren knirker, når en gren knækker i nærheden af, hvor I går, eller når lange sorte fingre skraber uhyggeligt mod vinduet en mørk aften? Så er nogle af disse bøger garanteret noget for jer!

Verden kan være et skræmmende sted – ikke mindst hvis man er udstyret med et barns fantasi. Og nogle gange får man endda ægte skrammer at kæmpe med. Men ikke i bøgernes verden – så her er det perfekte sted at udforske uhyggen for første gang! De kan jo bare lukkes – eller slukkes – og gemmes langt væk, hvis det alligevel bliver for farligt.

Derudover kan et godt gys være med til at sprede læselysten i et lille liv. Når de slemmeste uhyrligheder skræmmer bukserne af selv den modigste hovedperson – og læser – men alligevel kæmper og overkommer sin værste frygt, er det ikke bare adrenalinpumpen og spændingen, der booster de smås læselyst. Det er også oplevelsen af at være modig og arbejde sig igennem de ting, der skræmmer os.

Her har jeg fundet en række bøger, der kan give din lille detektiv en gysende triumf – og måske bidrage til en livslang lyst til at opleve hyggelige uhyrligheder igen og igen og igen. Husk, at du også altid kan finde mange flere detektiv- og krimibøger til børn på eReolen Go.

Rigtig god fornøjelse!

/Dagmar