Tema / Noget, der ligner "Game of Thrones"

Den sidste sæson af Game of Thrones er netop begyndt, og det er nu endelig tid til at finde ud af, hvem der ender med at indtage the iron throne - hvis altså ikke alle når at slå hinanden ihjel, inden de bliver enige om, hvem der skal have magten. Det kan godt være svært at vente en hel uge mellem afsnittene, men fortvivl ikke, for her er en bunke bøger i samme stil som den populære serie, som du kan fordrive ventetiden med.

Game of Thrones er en episk fantasyfortælling i et middelalderligt univers med et stænk af drager og magi. I bøgerne er der også dybdegående personportrætter, moralske dilemmaer og en masse aktion og vold. Har du allerede læst bøgerne eller set serien, kan du finde bøger i samme stil her på eReolen. Har du endnu ikke læst den populære serie Game of Thrones, så kan du låne den både som e-bog og som lydbog på eReolen Global.

Har du mod på en rigtig lang serie, kan jeg anbefale serien "Skyggens lærling" af John Flanagan, som kan lånes som lydbøger (11 stk.) her på siden. 

Listen herunder er fuld af gode bøger, som ligner Game of Thrones-serien.