Driftsinformation

Billede til Driftsinformationssiden. Viser tandhjul og et ikon, der forestiller en computer.

 

På denne side kan du orientere dig om aktuelle driftsproblemer på eReolen og eReolen Go.15/09 2023 - PROBLEMER MED DOWNLOAD OG VISNING/AFSPILNING AF BØGER I APPEN PÅ ÆLDRE DEVICES


Som følge af en opdatering oplever nogle ældre Android og iOS enhder i øjeblikket problemer med at downloade og vise/afspille bøger i eReolens og eReolen Go's app. Der er tale om enkelte smartphone- og tabletmodeller med styresystemer ældre end Android 10 og iOS 10.3.3. 

Vi beklager ulejligheden mange gange og arbejder på at få løst problemet hurtigst muligt. Hvis man oplever problemer med download og afspilning af bøger, henviser vi til, at man i mellemtiden benytter eReolen.dk og eReolengo.dk til at læse e-bøger og lytte til podcast og lydbøger indtil problemet er løst.

 

18/07 2023 - BØGER SKIFTER "FARVE"

På grund af aftaler med forlagene kan nogle titler ændre udlånsmodel eller populært sagt skifte "farve".
Det har betydet, at det pludseligt ser ud til at man har lånt flere titler, som tæller mod kvoten, end forventet.
Der er for nyligt lavet en ændring, som gør at de titler, der er lånt som "blå titler", fortsætter med at opføre sig som "blå titler" indtil lånet udløber og altså ikke tæller mod kvoten.

Vi har en kendt udfordring med, at vores hjemmeside og app endnu ikke, fuldt ud, kan håndtere visningen af denne ændring.
Det går ikke ud over din mulighed for at låne det antal titler, som din kvote giver dig mulighed for, men det kan virke forvirrende.
F.eks. kan det se ud som om, du har lånt flere titler end din kvote tillader, hvis en eller flere af dine lånte "blå titler" har skiftet udlånsmodel.
Vi forventer at få tilpasset ændringerne fuldt ud efter sommerferien.