Hvad gør jeg, hvis jeg har brugt alle mine lån?

På eReolen er det muligt at låne udvalgte titler, uden at de tæller med i din normale lånekvote. De udvalgte titler kaldes 'ekstra lån' eller 'blå titler' og er markeret med et blåt ebogs- eller lydbogsikon, og du kan låne disse titler, selvom du har nået grænsen for din udlånskvote. Vær dog opmærksom på, at du maks. kan låne 30 blå titler ad gangen.

Sådan finder du de blå / ekstra titler

Når du browser i eReolens app, vil du altid kunne genkende de blå bøger på det blå ebogs- eller lydbogsikon. Når du har valgt en bog, der er markeret med blåt, vil teksten "Materialet tæller ikke med i din lånekvote" være synlig under "Prøv" og "Lån"-knapperne.

ebog med blåt ikon          materialet tæller ikke med i din lånkvote screenshot

Søgning

Når du søger efter en titel i eReolens app, kan du indsnævre søgeresultaterne til udelukkende at vise titler, der er "ekstra lån".

Når du har søgt, vælger du "Filtrér", der ligger øverst til venstre over søgeresultaterne. Her har du mulighed for at indsnævre søgeresultaterne med knappen "Vis kun ekstra lån."

vis kun ekstra lån knap

Inspirationsside med ekstra/blå titler

Ønsker du at gå på opdagelse i alle vores blå titler, kan du trykke på "Søg" i bundmenuen. Her finder du alle eReolens inspirationssider, og på siden "Bøger, du altid kan låne" anbefaler vi de bedste og nyeste blå titler. Scroller du ned i bunden af denne side, kan du også få vist en samlet liste over alle eReolens blå titler.

Inspirationssider screendump     vis alle titler screendump

På eReolens hjemmeside

På eReolens hjemmeside kan du også kende de blå/ekstra titler på det blå ikon.

blå bøger på hjemmesiden

Du kan finde vores inspirationsside med blå bøger ved at klikke her eller på linket på eReolens forside.

link til side med blå titler

Du kan også filtrere dine søgeresultater, så du kun får vist de blå titler.

filtrer blå titler

Under "Min side" kan du også finde den fulde liste over blå titler på eReolen.

blå titler på min side screendump