Kan jeg læse/lytte, når jeg er offline?

Ja, det kan du godt, hvis du bruger eReolens app, og hvis du på forhånd har downloadet bogen til din enhed. For at downloade en lånt bog, skal du gå ind under fanen "Mine lån," vælge den bog, du vil læse, og trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne på bogen. Nu får du mulighed for at vælge, om du vil downloade titlen: "Gør tilgængelig offline"

screenshot download bog 1     screenshot download bog 2

Når du downloader bogen kræves det, at du har internetadgang. Men så snart downloadet er gennemført, kan du logge af internettet og læse bogen uden internetadgang.

 

Mens bogen downloader, kan du følge med i, hvor langt den er kommet i processen via progressbaren på bogens forside. Teksten "Tilgængelig offline" bliver synlig på materialet, når bogen er downloadet.

screenshot download bog 3     screenshot download bog 4

Teksten bliver også synlig på oversigten over lån.

 

Bemærk dog: Du har kun adgang til dine lånte, herunder downloadede titler, når du er logget ind på app'en. Du skal være på internettet for at logge ind på app'en. Så snart du er logget ind i app'en, behøver du ikke længere internetadgang for at læse dine downloade titler.

Fjern en downloadet titel

Hvis du vil fjerne den downloadede titel fra din enhed, trykker du på de tre prikker i øverste højre hjørne. Du får nu mulighed for at fjerne den downloadede bog. Den forsvinder ikke fra dine lån, og du kan stadigvæk høre den online.

screenshot download bog 5