Tema / Årets julekalender på eReolen

Nu nærmer årets hyggeligste måned sig, og det betyder blandt andet stearinlys, hjemmebag og julekalender! Skal I have gang i en god julekalenderhistorie derhjemme i år, så står eReolen klar med en anbefaling. Vi har nemlig frikøbt Cecilie Ekens jueleventyr Tante Stellas hus, som kan lånes som lydbog - indlæst af forfatteren selv - i 24 afsnit i december måned. 

 

Tante Stellas hus - et juleeventyr

Emma og Carl skal passes af Tante Stella i hendes store, gamle hus i skoven. Det er et eventyrligt hus, som er fyldt med gamle og skøre ting. Lige til at gå på opdagelse i.
Men desværre er Tante Stellas nøgle blevet væk. Uden den bliver det ikke rigtigt jul i Tante Stellas hus. 

Finder de mon nøglen i tide? 

 

Mens vi venter på den 1. december, kan du møde hovedpersonerne: 

Emma er 9 år og er vokset op inde i byen med sine forældre og sin lillebror Carl. Hun er fantasifuld og elsker at klæde sig ud! 


Carl er 7 år gammel og elsker biler og at bygge ting. Han er også modig (lidt modigere end sin storesøster). Han er god til at klatre, og så elsker han at lege med sin fantasifulde søster. 

 

Tante Stella bor i det fantastiske hus, hvor julehistorien udspiller sig. Her har hun boet i mange år med sin mand Ricki, men han er desværre død for cirka 10 år siden. Huset er fyldt med sjove og skøre ting, som tante Stella og Ricki har samlet på deres mange rejser rundt i hele verden. 
Tante Stella har også en kat, der hedder Stribe, og nogle gange spiser Tante Stella dessert før aftensmaden, hvis hun har lyst. Tante Stella går nemlig ikke så meget op i regler og den slags. 

 

Følg med på eReolen, eReolen Go eller på Instagram, hvor du hver dag i december kan åbne en ny låge i juelkalenderen. Årets julekalender tæller ikke med i dine lånekvoter, så dine lån slipper ikke op, før jul - bare rolig!

Herunder kan du finde alle 24 afsnit - God jul(ekalender)!