annas sang forside + logo læsernes bogpris

Tema / Benjamin Koppel vinder Læsernes Bogpris 2023

Tre ugers afstemning er slut, og med overbevisende stemmetal er Benjamin Koppel og Annas sang blevet kåret som vinderen af Læsernes Bogpris 2023. Prisen uddeles af Danmarks Biblioteksforening og de danske folkebiblioteker og samarbejdspartnerne fra Litteratursiden og Ordkraft, og med æren følger en check på 50.000 kroner.

En dramatisk kvindehistorie

Læserne er vilde med Annas sang, der er en medrivende og dramatisk kvinde- og slægtshistorie om pligtens pris, ensomhed og krig, men også om ukueligt livsmod og altovervindende kærlighed. 

 

Saxofonist og komponist Benjamin Koppel er rundet af en stor musikalsk familie. Dette afspejler sig i romanen, hvor han beskæftiger sig med familiens musikalitet, jødedom og nedarvede traditioner i en fiktionaliseret inspiration af Koppels egen grandtantes skæbne. 

 

Læs mere om Annas sang på Litteratursiden

Om forfatteren

Benjamin Koppel (1974) er saxofonist, komponist og forfatter. Ved siden af musikkarrieren har Koppel altid skrevet fortællinger, især noveller. I 2011 udgav han sammen med coach Casper Rongsted bogen 'Ud af musikken - Sådan forklarer man musik for en kat', hvor han delte ud af sine erfaringer med at lære, præstere og kreere i musikkens verden.

 

Stort tillykke til Benjamin Koppel! Du finder Annas sang her på eReolen, hvis du også vil rives med.

 

Oprindeligt skrevet af Pia, Aalborg Bibliotekerne.