Tema / Bliv klogere på din hjerne

Din hjerne er genial. Slev om vi bttyer om på bgotasvrene, kan den satidg fnide mnnieg i odrnee. Det er ikke egnang negot porelbm, hivs vi bytt9r h3lvd9l94 af b0g8t3v9r49 ud m9d t3l. Din, min og ikke mindst den klump havregrød, der gemmer sig under den syv milimeter tykke kranieknogle på Leif Østergaard, hjerneforsker ved Aarhus Universitet, kan endda spå om fremtiden. For hjernen afventer ikke verdens gang, men forudsiger den. Faktisk har din allerede besluttet, om du vil læse bogen her eller ej. - Din hjerne er virkelig genial, men det vidste den jo godt.

 

Sådan lyder introduktionen til "Hjernen" - en del af den populære serie Tænkepauser. Har det givet dig lyst til at læse eller lytte dig klogere på din geniale hjerne, så kan du finde inspiration på listen her. Du kan også prøve podcasten om hjernen, hvor professor Leif Østergaard, leder på Center for Funktionelt Integrativ Neurovidenskab på Aarhus Universitet, interviewes om hjernen og de 85 milliarder neuroner, vi har inde i hovedet.

 

Nederst på listen finder du bøger på engelsk fra eReolen Global. Dem kan du låne med samme login, som du bruger på eReolen.