billede til artikel eftertanke til hjerne og hjerte

Tema / De 95 procent: Eftertanke til både hjerne og hjerte

Føler du nogle gange, at livet kører lidt for meget på autopilot?

 

Flere hjerneforskere mener, at vi træffer helt op til 95% af vores valg helt ubevidst. Uden at vi har det mindste at skulle have sagt. Så hvis du ind i mellem føler, at livet løber af med dig, så er du måske ikke helt galt på den. Og én ting er sikkert – du er i hvert fald ikke den eneste!

 

I podcasten De 95 procent kan du blive klogere på alle de ubevidste valg og faktorer i vores liv, så du i sidste ende kan blive mere bevidst og ”blive den ægte livsstilsgangster, som du er født til at være”.

 

Værterne er Jesper Holm, som du måske kender fra radioprogrammet Kanonkongen på P3, og holistisk ernæringscoach og yogalærer Sisse Dall. Tilsammen repræsenterer de ”den sunde skeptiker og den passionerede helse-Else”, så der er rigeligt med eftertanke til både hjerne og hjerte.

 

I hver episode tager de fat i et samfundsaktuelt emne og giver dig redskaberne til at træffe mere bevidste valg. Episoderne kommer omkring alt lige fra parforhold, søvn, fordøjelse, kost, kropsidealer, fremtidens proteinkilder og meget mere.

 

Så hvis du gerne vil genvinde styringen i dit eget liv og undrer dig over spørgsmål som; hvorfor slankekure aldrig virker? Hvorfor søvn er så vigtigt for os? Og hvorfor sixpacken er blevet kropsidealet, alle mænd skal stræbe efter? – Så er podcasten De 95 procent helt sikkert noget for dig!