Portrætbillede af Dronning Margrethe d. 2.

Tema / Dronningen fylder rundt

Når H.M. Dronningen fylder år, er vi vant til at se hende vinke og smile til os fra balkonen på Amalienborg. Men i dag hvor hun fylder 80 år, midt i en højest usædvanlig tid for Danmark og verden, er vi nødsaget til at fejre hende hjemme fra stuerne. 

 

Der er dog stadig rig mulighed for at fejre Dronning Margrethes runde fødselsdag, når der i aften er fællessang for Dronningen, og i disse dage sendes der også en hel del forskellige portrætudsendelser om Dronningen og den kongelige familie i tv. Du kan også hoppe ind på Filmstriben og hylde Dronningen og hendes kunstneriske evner ved at se filmen ”Snedronningen”, hvor H.M. Dronningen har lavet decoupagen til filmen.

Og så kan du selvfølgelig give dig i kast med en af de mange bøger, der er skrevet om Majestæten og hendes familie. Du kan også teste din viden om Danmarks Dronning i denne quiz på Bog.dk


De nyeste der er udgivet i anledningen af den runde dag, har endnu ikke fundet vej til eReolen, men der er heldigvis en masse andre titler, som også er værd at give sig i kast med i denne anledning.