par der drikker vin på terasse og kigger smilende på hinanden

Tema / Enemies-to-lovers-romance

Intriger, knivskarp dialog og masser af romantik. Vi kan tilsyneladende ikke få nok af historier, hvor to svorne fjender langsomt begynder at falde for hinanden. Her er en liste med enemies-to-lovers-bøger, som du ikke vil kunne lægge fra dig.

 

Rødt hjerte, blåt blod af Casey McQuiston handler om et kærlighedsforhold mellem to unge mænd. Alex Claremont-Diaz, søn af USA's første kvindelige præsident, har en ærkefjende - prins Henry af Wales. Da en fejde mellem dem rammer verdens overskrifter, må de ufrivilligt lade, som om de er venner, indtil stormen har lagt sig. Men jo mere Alex lærer prins Henry at kende, jo mere ser han, hvad der gemmer sig under overfladen på hans drømmeprins. Snart er de rigtige venner, men deres venskab udbygges også til noget mere.

 

Et rige af torne og roser er første bind i Sarah J. Mass' fantasyserie om Feyre. Efter at have dræbt en ulv bliver den 19-årige jæger Feyre fanget af et frygtindgydende bæst og ført til en grum parallelverden fuld af elverfolk, fauner og umådelige rigdomme. Der går det op for hende, at den ulv, der har taget hende, ikke er et dyr, men Tamlin: en af de dødbringende, udødelige feer, der engang herskede over deres verden. Feyres følelser for Tamlin går efterhånden fra iskold fjendtlighed til en brændende lidenskab, der overskygger alle de advarsler og løgne, hun har hørt om hans farlige og smukke verden. 

Historiske kærlighedsforviklinger

En uventet forelskelse er anden bog i serien om Bridgerton-familien, og det er en underholdende og følelsesladet historie om fjender, der bliver til elskere. Den ældste i Bridgerton-slægten, grev Anthony Bridgerton, er festløven i Londons overklassekredse og en af de mest eftertragtede ungkarle i byen. Derfor kommer det bag på alle, da han noget uventet beslutter sig for at gifte sig. Hans udkårnes storesøster, Kate, har imidlertid i sinde at gøre alt, hvad hun kan, for at forhindre forlovelsen – og snart må Anthony sande, at det er Kate og ikke hans udkårne, der fylder hans drømme om natten. 

 

Stolthed og fordom af Jane Austen er en af de virkelig stærke kærlighedshistorier, som man kan læse igen og igen. Historien om, hvordan Elizabeth Bennet og Mr. Darcy langsomt nærmer sig hinanden ad snoede veje fyldt med forviklinger og stolthed, er et af litteraturhistoriens sande højdepunkter, så selvfølgelig skal den være med her. 

 

Du finder flere bøger herunder - rigtig god fornøjelse!

/Kajsa