kvindehånd, der holder en skrællet banan

Tema / Erotiske historier til lumre sommeraftener

Romantiske og erotiske historier kan noget helt særligt, som lyd og billede ikke kan. De kan nemlig sætte din fantasi i gang! Her er samlet en række klassikere og serier inden for genren. God fornøjelse!

Har du lyst til at høre en fræk historie?

Over et år præget af isolation, afsavn og afstande mellem mennesker har gjort, at et ord som hudsult har sneget sig ind i vores sprogbrug, mens andre med faste partnere har haft mulighed for at være sammen. Måske vi ser en vækst i antallet af fødsler pga. lockdowns? Og nu, hvor sommervarmen er over os, og restriktioner mindskes, så ser vi stadig flere og flere mennesker, og nogle gange får det som bekendt gang i kroppen, og den seksuelle energi til at stige. Men hvad enten du har en partner og måske kunne have lyst til at læse/lytte til historierne sammen, eller du lytter til historierne alene, så er jeg sikker på, at der findes nogle brandvarme historier, der passer lige til dig og kan få din varme og puls til at stige.

Klassikere, podcasts og hotte noveller

En stor del af bøgerne nedenfor består af kortere historier, og langt de fleste er indtalte. Jeg har fundet lummer litteratur frem helt tilbage fra antikken og til de nutidige serier. Nogle har klassikerstatus som eksempelvis O's historie & O vender tilbage eller Erotiske fortællinger fra Dekameron, men er det mere seksualoplysning, du søger, så kan du evt. give podcasten Kvart i sex : et sexudviklingsprogram. 1, Hvordan taler vi om sex? et lyt.

 

God fornøjelse!

VH Rasmus, Husum Bibliotek