Tema / Feel good bøger med kant

Hvis du er træt af hverdagens trummerum og trænger til lidt positiv energi, så kan recepten være at læse en hyggelig og let fordøjelig bog. Jeg har fundet nogle bøger i den lidt lettere genre, som helt sikkert kan få dig til at trække på smilebåndet, og som alligevel har noget på hjertet.

Hygge og feel good på flere måder

Du kan for eksempel læse Emma Hambergs serie Næste stop Rosengädda, som er i den lette ende af skalaen. I en hyggelig atmosfære behandles nære og genkendelige emner som kvindeliv, venskaber og de nære relationer.

 

Potensgiverne af Karin Brunk Holmqvist er en lun og humoristisk bog hele vejen igennem. Den handler om det ældre søskendepar, der kommer til penge, og om, hvad det medfører af problemer. Trods disse "udfordringer” er bogen fyldt med hygge og svensk landsbystemning. 

 

I Arrangerede udflugter af Kaarsbøl og Rosenkrantz er pennen mere skarp og hylende morsom, når den sammenbragte storfamilie tager på charterferie, og alle skeletterne vælter ud af skabet.

 

Der var engang en mand af Maise Njor er en utrolig morsom bog, der på en fantastisk underfundig og morsom vis behandler noget så alvorligt som midtvejskriser og problemer i parforholdet.

 

Prøv også nogle af de andre dejlige bøger på listen nedenfor. 

 

Rigtig god læselyst.

/Lotte, Gladsaxe Bibliotekerne