Tema / Feel good-bøger til sommerferien

I sommerferien giver mange af os i kast med boggenrer, vi ellers ikke læser så meget i resten af året. De lange lyse dage kan fx give overskud til at få taget hul på murstensromanerne og bøger af den mere dystre eller alvorlige type, hvor problemstillinger og karakterer er komplekse og slutningerne sjældent er lykkelige. Når sommerens gode energi summer i kroppen, giver det ikke helt lige så mange knuder i maven at læse om tunge skæbner og livsforløb på slingrekurs. 

 

Bøger med en god mavefornemmelse
Solskinsdagene kan dog også inspirere til at trække i den modsatte retning mod bøger, der er ukomplicerede, humoristiske og giver en varm følelse i maven. I ferien kan det være tiltrængt at trække stikket helt ud og give hjernen en pause fra verdens problemer og alvorligheder med en rigtig feel good-bog. 

 

Hvis du trænger til lidt af sidstnævnte, får du noget at vælge mellem her. Der er både chick lit, sjove romaner, kærlighedsfortællinger, historier om personlig udvikling og alt muligt derimellem, men fælles for dem alle er, at de giver et lille smil på læben og efterlader en god mavefornemmelsen, når den sidste side er læst.