Tema / Glædelig julelæsning

Julefreden sænker sig 

Det er vist ingen hemmelighed, at vi er vilde med jul her på eReolens redaktion! Men nu skal I få en pause for vores evindelige anbefalinger af ældgamle, klassiske julebøger, de nyeste kalenderhistorier i 24 afsnit og eventyr om nuttede nisser. Vi går nemlig på juleferie i dag, og det betyder, at der vil være lidt stille på eReolens hjemmeside og i app'en hvad angår formidling og anbefalinger. 

Men som bekendt holder de sociale medier aldrig ferie, så hvis du går i panik, fordi du ikke ved, hvad du skal læse i ferien, så kan du altid finde inspiration på vores Facebook-side

 

Supporten er også klar til at hjælpe og besvare tekniske spørgsmål hele julen, så dem kan du også altid komme i kontakt med. 

 

Anbefalinger fra redaktionen

En af de primære grunde til, at vi er så glade for jul her på eReolens redaktion, er at vi får tid til at læse gode bøger i de hyggelige juledage. Flere uger før jul begynder vi at udveksle bog-anbefalinger hen over skrivebordene, så når vi går på juelferie, har vi allesammen helt urealistisk lange læselister med hjem. Jeg har samlet nogle af de bøger, der er blevet anbefalet i løbet af december, så I også kan få føjet lidt til jeres læselister. 

Og så er der vist ikke så meget andet at sige end GLÆDELIG JUL og godt nytår fra hele eReolens redaktion.