Billede af blade

Tema / Gode bøger til efteråret

Efterået er over os, og vejrudsigten melder om regn og kulde, så det er oplagt at nogle af dagene skal bruges i sofaen i selskab med en god bog. Jeg vil bruge efteråret til at få læst bøgerne på min læseliste, som jeg ikke har fået læst endnu. Fælles for dem er, at de er skrevet af af forfattere, som jeg synes virkelig godt om, og som er aktuelle med nye udgivelser her i efteråret.

 

Du kan alt

Christian Jungersen har skrevet mange gode bøger. Jeg har aldrig fået læst hans debutroman Krat, som handler om venskabet mellem to mænd og skildrer en mands liv fra engang i ungdomsårene til sin død.

Du kan alt  er Christian Jungersens nye bog om Per, der er nyskilt med en stor søn på vej til at flytte hjemmefra, han skal redefinere sig selv og finde meningen med livet på ny.

Kvinden der samlede verden

Han af Eva Tind handler om adoptivdatteren, der rejser tilbage til det lukkede Nordkorea for at finde sine rødder. Eva Tind er selv adoptivbarn, og romanen bygger på en rejse, som hun selv har foretaget i 2012.

Eva Tinds nyeste bog  er Kvinden der samlede verden om videnskabskvinden Marie Hammer.

Den inderste kerne

De tre bøger i serien Hambros Allé 7-9-13 af Lotte Andersen handler om den velhavende familie i Hellerup, hvor alt tilsyneladende er idyl, men misbrug og ægteskabelige problemer ulmer under overfladen.

Lotte Andersens nyeste bog er Den inderste kerne om forskeren Inge Lehmann.

 

Jeg håber, at I har lyst til at læse med, og fordybe jer i en god bog. 

 

/Lotte Gladsaxe Bibliotekerne