Tema / Håbefulde serier

I en verden, hvor man hver dag har nye ting at bekymre sig om, er det dejligt at kunne blive påmindet om de lyse og gode ting, der også er en del af vores liv. Her er litteraturen perfekt, fordi der findes så mange gode bøger, der netop eksisterer for at give læseren en følelse af, at det hele nok skal gå.

 

Bøgerne er ved at være så talrige og populære, at de er blevet en genre for sig selv. Feel-good kalder vi genren, og den emmer virkelig af optimisme og romantik. Men det er ikke kun ren idyl, ofte har feel-good også tungere emner at diskutere, men det sker på en måde, hvor man ved, at det hele nok skal gå til sidst. 

 

Derfor har jeg fundet nogle feel-good-serier frem og prøvet at gå målrettet efter titler, der er lidt nyere, så der forhåbentligt er noget for selv de garvede feel-good-læsere. Jeg har inkluderet alle seriernes bøger i artiklen, som er tilgængelige på eReolen. Det betyder, at hvis serien har flere bøger, og de ikke er med i denne her artikel, så har vi dem ikke på eReolen i øjeblikket. 

 

Rigtig god læselyst!

Emilie, Norddjurs Biblioteker