Tema / Hurra, vi har vundet en pris!

eReolen har vundet Bibliotekernes Formidlingspris 2018, og vi kunne ikke være mere stolte! 

 

I går, torsdag, fik vi overrakt prisen af kulturminister Mette Bock, og vi kan nu kalde os prisbelønnede kulturformidlere. Prisen uddeles til det bibliotek, som har gjort en særlig indsats for at formidle sine tilbud til borgerne. I år er der hele to vindere af prisen, og eReolen deler dermed prisen med Tønder Bibliotek, som også var værter for prisoverrækkelsen. 

 

Kulturminister Mette Bock sagde i sin tale: 

"Bibliotekernes fælles digitale tjeneste, eReolen, stiller e-bøger og lydbøger gratis til rådighed for alle børn og voksne, men de har også gjort en kæmpe indsats for at formidle samtaler om bøger blandt læserne og samarbejdet med de lokale biblioteker."

 

Vi er naturligvis meget stolte og beærede over at modtage denne pris, men det er vigtigt for os også at dele æren med jer brugere. Uden jer, ingen eReolen. Tak!

 

I forbindelse med prisoverrækkelsen har vi lavet et sammendrag af vores formidlingsindsats, som indeholder både grafisk materiale, videoer, web- og app-design, konferencer og foredrag samt en stor indsats på de sociale medier. Du kan se filmen her:

 

P.S. Hvis du har lyst til at poppe en flaske champagne og fejre prisen sammen med os, så kan du få lidt inspiration til at finde den helt rigtige flaske i bogen herunder.