Tema / Kærlighedshistorier fra den virkelige verden

Hvis du skal bruge vinterferien på sofaen, anbefaler jeg, at du tager én af disse romantiske historier med på din sofadate. De er alle historier fra den virkelige verden og uanset om du er til læsning om kendte og store personligheder eller helt almindelige menneskers udfordrende kærlighedshistorier, vil der være noget til dig. 

 

Du får her tre anbefalinger og i listen nedenunder, finder du mange flere titler. 

Kærlighed i den tredje alder

Judith Rothenborg kender du måske fra tv-programmet ”Mormor på mandejagt”. Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere om skuespilleren og jazzsangerens farverige liv, hendes kærlighedsforhold samt et par dæmoner fra fortiden, skal du læse biografien ”Lykken venter lige om hjørnet”. Det er en underholdende og meget velskrevet bog, som man slet ikke kan lægge fra sig. 

Kærlighed kender ingen grænser

Hvad gør man, når kærligheden indfinder sig i en høj alder og kvinden bor på den anden side af jorden? Et dilemma, Jan Patrick Skaarup pludselig stod i, da han forelskede sig i en thailandsk kvinde. I ”Europa – og den grænseløse kærlighed” fortæller Skaarup om langdistanceforholdet, kærligheden og alle de udfordringerne de havde med rettigheder og opholdstilladelser. Det er en rørende fortælling, som er meget ærligt fortalt af Skaarup.

Kærlighed og sorg

Det værste i livet, må være at miste, den man elsker. Det er derfor utrolig modigt af Mette Bording Nybo at dele sin historie i ”Frygt ikke - elsk kun: om at gribe livet efter et tab”. Du vil komme hele følelsesregisteret igennem, når du læser denne bog, som meget intenst beskriver både sorgfaserne og den nye forelskelses op- og nedture.

 

/Anette, Viborg Bibliotekerne