Tema / Klassikere i april

I april måned sætter eReolen fokus på de bøger, vi alle sammen vender tilbage til igen og igen. Klassikerne.

 

I løbet af måneden vil vi finde alle de gode, gamle bøger frem, tørre støvet af dem og give dem nyt liv. Måske er der nogle af dem, du aldrig har fået læst? Måske er der nogle, som du får lyst til at genlæse? 

 

Klassiske bøger kan og er mange forskellige ting. Det er de bøger, du fik læst op som barn, og som stadig sætter billeder i gang inde i dit hoved. Det er de første "rigtige" romaner, du selv læste, og som gjorde et stort indtryk, fordi de tog dig med til en anden verden. Det er de bøger, du læste på dit studie, og som du troede, du aldrig ville komme igennem, fordi de var så uendeligt tykke, men i virkeligheden var de slet ikke til at slippe. Og så er det de bøger, du har læst for længe siden, og så igen og så igen. De bøger, som du altid vender tilbage til, og som du sammenligner alle andre læseoplevelser med. 

 

I aprils klassikertema kan du bl.a. glæde dig til: gæsteskribenter, konkurrencer, ugentlige klassiske digte, retroanbefaling af klassiske børnebøger gennem årene, spændende boglister, klassikerguides til de store forfattere og meget andet godt.

 

Herunder har vi samlet en liste med nogle af de klassikere, som har gjort størst indtryk på jer - eReolens brugere. De er samlet sammen på Facebook, og vi er meget glade for de mange anbefalinger!

Foretrækker du at læse dine klassikere på engelsk, så kan du finde masser af gode klassikerer på eReolen Global. På forsiden ligger blandt andet en liste med redaktionens yndlingsklassikere og en liste med klassikere for børn. 

 

God fornøjelse med de klassiske mesterværker!