Tema / Kom med til årets bogfest på BogForum

Nu er der ikke længe til årets udflugt til Danmarks største bogevent, Bogforum i Bella Center. Det bliver som altid tre dages festligheder med massevis af forfatterinterviews, signeringer, debat og bogglæde.

For mit eget vedkommende glæder jeg mig i år mest til at møde nogle af de nordiske forfattere, som jeg bl.a. har haft fornøjelsen af at læse i årets løb. Bl.a. Maren Uthaug, hvis nyeste roman - den vemodige og hårrejsende slægtsroman "Hvor der er fugle" - jeg netop er begyndt at lytte til. Kristina Nya Glaffey, hvis "Mor og Busser: En romantisk komedie", jeg havde det enormt sjovt med at lytte til tidligere i år, og Mich Vraa, der med de to romaner om de danske kolonier på De Vestindiske Øer, gav mig mulighed for at komme helt ind under huden på Danmarks bedrøvelige fortid med slavehandel. En anden forfatter, jeg altid finder særligt interessant at opleve live, er karismatiske Lone Hørslev - hvis titler på eReolen, jeg alle har slugt med lige stor fornøjelse.

Derudover er jeg også spændt på at lytte til nogle af forfatterne fra min absolutte to-read. F.eks. Imran Rashids "Sluk - Kunsten at overleve i en digital verden" og Jón Kalman Stefánssons "Nogenlunde på størrelse med universet”. Også Morten A. Strøksnes' "Havbogen - eller kunsten at fange en kæmpehaj fra en gummibåd på et stort hav gennem fire årstider", som har fået overstrømmende anmeldelser.

Af krimi-fornøjelser ser jeg frem til at møde Anne-Mette Hancock, der skal i tale med Abdel Aziz Mahmoud om den psykologiske krimi-debut "Ligblomsten".

I skal selvfølgelig også komme og hilse på mig og alle de andre fra eReolen – vi står på spring og er klar til at svare på alle de spørgsmål og kommentarer, I har til bibliotekernes e- og lydbøger.

Find os på stand C3-003A fredag kl. 10-19 og lørdag/søndag kl 10-18 sammen med Danmarks Biblioteksforening. Vi har bolsjer med, og det bliver SÅ hyggeligt!

Vi glæder os til at se jer!

/Dagmar