Tema / Læselisten: Julie M. Day anbefaler

Forfatter Julie M. Day slipper fantasien løs i sine bøger med elvere, hekse og magi. Hun læste selv Harry Potter som barn, og lader sig inspirere af bl.a. Game of Thrones, men hvad står på hendes læseliste til sommeren?

Læs og lad dig inspirere af Julie M. Days anbefalinger.

På min læseliste: Skovrå

"En bog, der står allerøverst på min læseliste her til sommer, er Skovrå af Astrid B. Z. Madsen. Jeg har hørt så meget godt om den, og ud fra de otte sider, jeg har smuglæst allerede, bliver det en af de rigtig gode læseoplevelser."

En bog jeg har læst for nyligt: S

"For nyligt læste jeg Simone Mørch Stjers debutroman S. Den var virkelig god. En barsk og tryllebindende YA-roman, der bare opslugte mig totalt. Sproget er levende, og det samme er bogens setting med det hårde stof-miljø i Istedgade også. Gyyyys - den var utrolig velskrevet, og jeg drømmer stadig om den ind imellem."

En bog, der har inspireret mig: De tre tyste

"Jeg er fladt-på-maven-fuld-af-beundring over serien De tre tyste af Synne Kristine Eriksen. Det er så ufatteligt inspirerende, at der findes så dygtige fantasyforfattere lige herhjemme i lille Danmark. Vi behøver slet ikke bruge krudt på at lede efter de store bestsellers fra udlandet. Bare læs Synnes serie - I dare you! Den er fænomenal!"

 

Find anbefalingerne og Julie M. Days egne bøger herunder.