Tema / Læselisten: Laura Ringo anbefaler

Laura Ringo skriver både young adult og bøger til voksne om livet som ung i slut-20'erne med forelæsninger, folkeskolelærerlivet, forelskelser og frysepizza. Hvilke bøger anbefaler Laura Ringo fra sin egen liste over gode bøger?

 

Du kan læse anbefalingerne her og lade dig inspirere.

På min læseliste: Vi er fem

"Den næste bog jeg skal læse er Vi er fem af Matias Faldbakken. Jeg ved ikke så meget om den andet, end at den er nomineret til Nordisk Råds litteraturpris. Men jeg har fået den i fødselsdagsgave af en af mine gode venner, så jeg er sikker på, at det er lige noget for mig."

En bog jeg har læst for nyligt: Samtykket

"For nyligt har jeg læst Samtykket af Vanessa Springora, som var en meget intens læseoplevelse. Det er en selvbiografisk historie om, hvordan Springora som 13-årig havde et forhold til den 50-årige forfatter G, der var et både kendt og anerkendt navn i Frankrig. Bogen er velskrevet, og den forholder sig meget komplekst og ærligt til de problemstillinger om magtmisbrug og seksuelle relationer, som den kredser om."

En bog, der har inspireret mig: Døden kører Audi

"Kristian Bang Foss' Døden kører Audi er en klassiker, jeg aldrig bliver træt af. Det er en forrygende historie om reklamemanden Asger, der mister sit job og bliver forladt af sin kæreste. Så bliver han handicaphjælper for Valdemar, der har alverdens sygdomme. De beslutter sig for sammen at tage på road trip ned gennem Europa, fordi Valdemar har hørt om en særlig healer i Marokko, som måske kan kurere alle hans skavanker. Det er en virkelig skæg og rørende bog, den er velkomponeret og virkelig blæret." 

 

Lyder det som noget for dig, kan du finde Laura Ringos anbefalinger samt bøger fra hendes eget forfatterskab herunder.