Tema / Læselisten: Sara Ejersbo anbefaler

Sara Ejersbo, der skriver sjove og spændende børne- og ungdomsromaner, er vild med kærlighed og Hunger Games. Kan du gætte, hvad læsningen står på i løbet af Sara Ejersbos sommer?


Læs med og blive inspireret af Sara Ejersbos anbefalinger.

På min læseliste: Sommeren venter 

"Nu er jeg jo selv ret vild med kærlighed, så jeg glæder mig især til at læse Pia Konstantin Bergs Sommeren venter. Den lyder, som om den er fuld af både sommer, sol og forelskelse, så med andre ord en helt perfekt feriebog."

En bog jeg har læst for nyligt: En fortælling om sangfugle og slanger

"At Suzanne Collins havde skrevet en prequel til den populære Hunger Games-trilogi kom vist bag på de fleste – men at bogen er så utrolig spændende og samtidig udfordrende og provokerende kommer måske som en endnu større overraskelse. Det er den! Jeg havde fornøjelsen af at oversætte den, så jeg har allerede læst den adskillige gange, og den sugede mig ind hver gang. Den er umulig at lægge fra sig."

En bog, der har inspireret mig: Mit liv som dyr

"Charles Fosters Mit liv som dyr er interessant på flere planer. En akademiker har fået nok af menneskets elitære beskrivelser af naturen og beslutter at leve fuldstændig som et vildt dyr for så at beskrive den oplevelse. Det kan man da kalde at tænke nyt! Jeg ved ikke, om man kan sige, at hans projekt lykkes, men det er i hvert fald fascinerende at følge hans færd, og jeg finder det altid inspirerende, når nogen kan tænke ud af boksen og angribe et ellers kendt og velbeskrevet emne på en helt ny måde."

Find Sara Ejersbos anbefalinger herunder og hendes børne- og ungdomsbøger.