Tema / Livet set fra scenen – gode biografier på engelsk

Få spændende insider-fortællinger fra de seneste årtiers kulturelle nybrud med livshistorier, der kan inspirere dig til, hvordan man tackler livskriser. I biografierne beretter kendte stjerner fra musik og film om eksistentielle problemer, omvæltninger i livet, og hvordan de finder en vej videre. Selvom de har succes i spotlyset på scenen, kan mindreværdsfølelser, stofmisbrug og kriser ødelægge alt.
 
Elton John 
I sin første officielle selvbiografi fortæller musikikonet Elton John i 'Me' om op- og nedturene i karrieren, sit liv med ekstravagant livsstil og den evige søgen efter anerkendelse. Efter mange års afhængighed er han blevet stoffri og har ændret sit liv. Han har fundet kærligheden med sin mand David og er blevet far. Elton John er ærlig om sine passioner og sine fejltagelser. 
 

Debbie Harry og Patti Smith 
Patti Smith og Blondie med Debbie Harry i front var nogle af de mange nye navne, der dukkede op på musikscenen i New York i midten af 1970'erne og blev en del af punk/new wave-bølgen.
 
I Face It af Debbie Harry fortæller hun om sit liv som forsanger i Blondie, om sin heroinafhængighed, sin skuespilkarriere og sit arbejde for miljø og LGBTQ-rettigheder. I Year of the Monkey beskriver Patti Smith en personlig krise, som gør, at hun må åbne sig for forandringer og søge svar og ro i tilværelsen. Med stort nærvær skriver hun om sine tanker i et levende og poetisk sprog. 

 
Har du lyst til at høre musikernes egne stemmer, er mange af biografierne herunder indtalt som lydbøger af kunstnerne selv.
Lån og lyt på engelsk på eReolen Global