Tema / Lydbøger til sommerhuset – kolde krimier til de lune aftener

Sommerferie kan betyde ekstra fred og ro langt fra hverdagens støj og stress. Men fred og dyb stilhed kan også blive for meget. Vi har fundet nogle gode lydbøger til at give din ferie lidt spænding med et twist af mord.

 

Somemrmørke af Stina Jackson

I de lyse sommernætter kører Lelle søvnløs rundt og leder efter sin datter Lina, der forsvandt tre år tidligere, mens hun ventede på bussen. Lelle kæmper med savnet, og da efteråret nærmer sig, og mørket langsomt sænker sig, forsvinder endnu en ung pige.

 

Ulvesommer af Hans Rosenfeldt

En død ulv findes med resterne af et menneske i maven. Afdøde ser ud til at have overlevet en blodig massakre på den anden side af grænsen til Finland, blot for nu at findes død i skoven uden for Haparanda. Men hvad lavede offeret der? Spændende krimi af forfatteren bag tv-serien Broen.

 

Solstorm af Åsa Larsson

Rebecka Martinsson er skattejurist i Stockholm, men da en barndomsveninde fra Kiruna ringer og beder om hendes hjælp, drager hun tilbage til barndomsbyen, hvor fortiden snart griber ind, og hun jages af voldsomme kræfter der vil gøre hende tavs. Første bog i serien om Rebecka Martinsson.

 

Dyrehjerte af Ulrika Rolfsdotter

En ung piges forsvinden vækker uro i den lille by Lockne. Sociologen Annie Ljung efterforsker sagen på egen hånd, og snart vælter byens hemmeligheder og fortidens dystre minder frem i lyset. Kriminalroman inspireret af legender og overtro, en historisk mordsag fra 1800-tallet og middelalderens hekseprocesser.