Tema / Månedens tema: Fantasy

I september måned vil der være royale intriger, overnaturlige væsner og livsfarlige forelskelser over hele linjen på eReolen. Vi sætter nemlig fokus på fantasy med alt, hvad denne populære genre indebærer! Fantasy findes til alle aldre og i mange forskellige afskygninger. På eReolen har vi flere end 900 ebøger og 600 lydbøger, som falder indenfor genren fantasy, og de næste uger vil vi guide jer gennem fantastisk læsning med anbefalinger, inspiration og masser af inspiration. 

 

Den 15.-16. september er der Fantasymesse i Esbjerg, så hvis du er til fantasy - eller bare godt kan lide at se voksne mennesker i virkelig overbevisende udklædning - så kig forbi og kom og mød os på vores stand. På mandag bringer vi her på siden en artikel med gode fantasy-anbefalinger fra en af messens arrangører, som er selvdeklareret fantasynørd og derfor yderst kompetent ift. at hjælpe dig med at finde lige fantasybog, der passer dig. 

 

Forlaget Tellerup, som må siges at være et af de førende forlag indenfor fantasygenren, har også lovet at sende os en artikel om månedens tema. Vi glæder os til at dele det med jer. 

 

Og så er der vist ikke så meget andet at gøre end at kaste sig over en af de mange gode lyd- eller e-bøger, som jeg har samlet her. Jeg har prøvet at finde et bredt udvalg af fantasybøger for at give et billede af, hvor mangfoldig genren er. Jeg håber, du kan finde noget, der falder i din smag. Ellers må du følge med her, på vores Facebookside og på eReolen Go's Instagram, hvor det vil vrimle med fantasyanbefalinger hele resten af måneden.

 

Foretrækker du at læse eller lytte på engelsk, har vi naturligvis også fundet gode fantasy-bøger frem på eReolen Global. Lige nu har vi samlet de mest populære bøger indenfor genren (både for børn og for voksne) på forsiden, så du kan blive inspireret af, hvad andre læser. 

God fornøjelse!