Nis Jakob

Tema / Nis Jakob

Nis Jakob vidste allerede som tiårig, at han ville være forfatter, og den drengedrøm må han siges at have taget alvorligt. Siden 1999 har han skrevet 13 anmelderroste romaner og har ofte toppet bestsellerlisterne for e-bøger. Han har bevæget sig i flere forskellige genrer – fra erotik til humor – men i dag skriver han primært spændingsromaner. Fælles for dem er, at de alle handler om livets svære valg og store udfordringer. De stiller spørgsmål ved helt essentielle temaer, som hvad det vil sige at være menneske, og hvordan vi håndterer den smerte, der ofte er forbundet med at møde muren, vores egne begrænsninger og virkelighedens udfordringer. Men Nis Jakobs romaner er også spækket med sort humor, barsk satire, sex og tung action.

 

Som forfatter skriver han letflydende og tæt på realismen – tæt på de bevidstheder og den puls, der præger fortællingerne. Hans sprog er skarpt og tæt – beregnet til at antænde læsernes fantasi, så de selv kan skabe fortællingerne i deres egen indre biograf og følelsesliv.

 

Nis Jakob er lige nu aktuel med spændingsromanen ”1000 piskeslag”, som kan læses eksklusivt på eReolen. Romanen er en efterfølger til thrilleren ”En død russer”, som udkom i 2018.

 

Se mere på jakobspress.nisjakob.dk