Tema / Noget, der ligner Badehotellet

Har du også set med, når det lille hotel ved Vesterhavet endnu en gang har taget imod gæster i seriens 8. sæson?

 

Hvis du endnu ikke har set Badehotellet, burde du helt sikkert gøre det. Den nyeste sæson havde en noget dramatisk sæsonafslutning tilbage i begyndelsen af marts. Derfor er det også lidt uudholdeligt, at vi skal vente helt til 2022 med at se, hvad der sker med badehotellet og de karakterer, vi alle elsker at følge. Indtil da kan vi dog forsøge at slå tiden lidt ihjel med bøger, der minder om.

Fra sande beretninger til en mordgåde

Der er desværre ikke så mange bøger, der foregår på et badehotel, men dem, der gør, har jeg selvfølgelig fundet frem. Her kan du læse alt fra sande beretninger om tre af datidens badehoteller til en fiktiv mordgåde på Skagen badehotel. Marts måned står jo i krimiens tegn, så det ville næsten være synd, hvis den ikke var med.

 

Jeg har dog også fundet nogle bøger, der foregår på samme tid som Badehotellet. Jeg har altid holdt meget af at se livet på tværs af klasseskelene, og derfor handler mange af bøgerne om netop det. Her kan du komme med, når Jane Aamund fortæller om at vokse op i et velstillet hjem, hvor der ofte var karismatiske gæster på besøg. Vil du derimod hellere høre om tjenestefolkene, kan du følge Thea, der arbejder hos et naziægtepar og derefter hos en københavnsk familie. 

 

Find dem og mange flere nedenfor! 

 

/Emilie, eReolen