Tema / Noget, der ligner Millennium-serien

Har du allerede slugt hele Millenium-serien, eller står du i kø til det nye bind? Så kan du finde noget, der ligner, her!

 

Lige nu er Karin Smirnoff aktuel med syvende bind i Millenium-serien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist - Havørnens skrig. Smirnoff har overtaget Millenium-stafetten efter David Lagercrantz, der har skrevet de seneste tre bind i serien.

 

De oprindelige tre bind er skrevet af Stieg Larsson, der havde planlagt en serie på hele 10 bind, men som desværre døde pludseligt, inden han fik færdiggjort bind nummer fire. 

 

Serien handler om den samfundsengagerede journalist Mikael Blomkvist og hackeren Lisbeth Salander, hvis liv fletter sig ind og ud af hinanden, mens det onde bekæmpes. Mange kender dem nok i skikkelse af Michael Nyqvist og Noomi Rapace i de svenske filmatiseringer. 

 

Du finder masser af gode krimier, der minder om Millenium-bøgerne herunder. Du kan også låne de tre første bind, Mænd, der hader kvinder, Pigen, der legede med ilden og Luftkastellet, der blev sprængt  lige her.

 

God fornøjelse!