Suget ind sæson 2

Tema / Ny sæson af 'Suget ind' – en serie om bøger til børn

Nu kommer sæson 2 af eReolen Go's helt egen webserie med litteraturformidling for børn – og denne gang med et nyt talkshow-format, hvor børnene kommer endnu mere til orde. Hvis du endnu ikke kender til serien, kan du se afsnittene fa første sæson lige her.

Litteraturformidling på børnenes præmisser

For at styrke læseglæden hos de 7 til 12-årige, er 'Suget ind' udviklet på børnenes egne præmisser. Video er den klart mest populære medietype blandt de 7 til 12-årige, hvorfor serien er inspireret af dét, børnene allerede kender til fra eksempelvis YouTube og DR Ultra. Desuden medvirker børn selv i serien, hvor de deler deres læseglæde og snakker med hinanden om en masse gode bøger – til inspiration for alle, der ser med.

 

Forhåbentlig stadfæster serien, at dem der siger, bøger er kedelige, tager grueligt fejl!

Ny børnevært

Tv-vært og biblioteksformidler Rasmus Ott vender tilbage i 'Suget ind', hvor han med de skøreste sketches forener litteraturformidling med masser af sjov. Som noget nyt får han selskab af medværten Frida på bare 11 år.

 

Super seje Frida står desuden i spidsen for det helt nye talkshow 'Suget ind-panelet', hvor hun inviterer sine gæster ind i studiet til en god snak om bøger. Her kommer gæsterne også med deres personlige boganbefalinger til seerne, så der er garanti for masser af inspiration til den næste bog! Du kan se teaseren til det nye talkshow lige her.

 

Sæson 2 af 'Suget ind' består af intet mindre end 20 afsnit, der løbende bliver udgivet på eReolen Go's app og hjemmeside samt YouTube.

Se traileren til den nye sæson her.
Se eller gense sæson 1 her.