Tema / Ny true crime podcast i tre dele

I den nye podcast Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand går Ph.d. og leder af Politimuseet, Frederik Strand, i dybden med tre kendte mordsager i Danmark. Frederik Strand er også forfatter til flere bøger om efterforskning og cold cases – bl.a. Uopklaret – Danmarkshistoriens største uopklarede kriminalsager, som du finder her på eReolen. I afsnittet ”Den perfekte forbrydelse” kan du høre den spektakulære historie om den 64-årige inkassator, Johan Meyer, som blev fundet myrdet i 1861. Du kan også høre historien om Conny/Connie-drabene fra 1970’erne – en sag, der vakte stor opsigt i hele landet og satte gang i en intensiv og årelang efterforskning. Og endelig kan du i tredje afsnit "Store russer" høre om forbrydelsen, der var med til at fastlå fingeraftrykkets betydning for kriminalefterforskningen.

 

I alle tre afsnit veksles der mellem reportage og interviews og lytteren tages bl.a. med til Statsfængslet i Horsens og kælderen under Rigspolitiet. Det stemningsmættede lydbillede giver podcasten en velkendt montage-stemning, som vi kender der fra Third Ear.

 

Hvis du er til klassisk radiomontage, true crime og dybdegående efterforskning, så er Genåbnede kriminalsager helt sikkert noget for dig. Du finder alle tre afsnit herunder.

 

God fornøjelse

/Maria