Tema / Nyindlæsning af vinterkrimi eksklusivt på eReolen

Nu kan du eksklusivt lytte til Henrik Hartvig Jørgensens indtaling af første bind i Mirrin Bank-serien, Stenens tid.

 

Serien er en sammenhængende fortælling, der strækker sig over 14 dage op mod jul. "Stenens tid” lægger beslag på den første uge, fra 7. december til den 14. december, mens ”Apokalypsens engle” tager fat 5 minutter efter og dækker 15. december til den 18. december. "Antikaos", som er tredje og sidste bind i serien, udkommer i efteråret 2020 og dækker resten med en afstikker til juleaften. SÅ hvis du trænger til at komme et gear op i decembermåneden, er den hæsblæsende julekrimi helt oplagt.

 

"Jeg har selvfølgeligt (ind)læst en hel masse krimier før, men jeg har ikke indlæst noget, der var så koncentreret spænding/stress," fortæller Henrik Hartvig Jørgensen, der har været i tæt dialog med forfatteren Johan Ottosen under indtalingen. De dramaturgiske linjer og karakterernes træk og personligheder er blevet vendt til punkt og prikke, og det har resulteret i en enestående proces, mener Henrik Hartvig Jørgensen:

"Jeg tror, at det er første gang, at nogen har lyttet korrektur på noget, jeg har lavet."

 

Danmarks Dan Brown

Bøgernes spændingsunivers minder om det, man kender fra Dan Brown, Tom Clancy og tv-serien Homeland. Så hvis du er til arkæologi, skattejagt, mysterier, gamle håndskrifter og mayakultur i skøn blanding med spioner, terrorister, politiarbejde, storpolitiske intriger og ny teknologi, så er det bare at læne dig tilbage og nyde suset.